Går dette kun i Amsterdam?

Byen hvor alt er lov.

Gateartisten jaktet på publikum, men endte i håndjern. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Gateartisten jaktet på publikum, men endte i håndjern. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det vart tidligere i sommer at DinSide slappet av på en kafe i Amsterdam. Da ble vi vitne til at også den liberale byen setter en grense for hva folk kan gjøre. Naturligvis gjør den det, men gateartistene i sentrum får som regel lov til å utøve sine små og store stunts i fred til publikums begeistring eller begredelse.

Les også: Fem gode grunner til å dra til Amsterdam

Hjemmesnekret tanga

Denne karen helte nok litt mot det siste. På god vei mot pensjonsalderen, hadde mannen bestemt seg for å kle seg i en liten hjemmesnekret tanga og utøve akrobatikk hengende i et portabelt lite tårn han hadde med seg.

Til å begynne med fikk han mange skeptiske blikk, før kafélivet gikk videre for de fleste. Noe det kanskje ikke hadde gjort så mange andre steder. Men det var når politiet kom forbi, at han ble bedt om å fire seg ned fra stangen.

Vekk i håndjern

Akrobaten var ikke så veldig fornøyd med bortvisingen og motsatte seg ordre, noe som førte til at han ble tatt vekk i håndjern noen strakser senere. Tårnet ble stående igjen på fortauet, ingen ville vel hoppe etter Wirkola...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer