Gardermoen mistet katt

Gardermoen (NTB): Katten til Ida Kuosmanen er sporløst forsvunnet etter at den ble sjekket inn på Gardermoen som vanlig bagasje.

Publisert
Sist oppdatert

Kuosmanen skulle reise til Bodø med SAS da hun sjekket inn katten sin.

- Der sto det en som skannet lappen på buret og sendte den bortover på et bånd. Nå vet jeg jo at de skal fraktes for hånd, men jeg lurte på om det kunne være en annen rutine der og at båndet gikk inn til et pent lite rom, men det gikk rett ned til underetasjen, sier hun til VG Nett.

Kuosmanen fikk vite av flyvertinnen at buret var tomt.

- Jeg satt og skrek hele turen. Jeg har tatt over et levende vesen, det er jo et tillitsforhold når du tar over et liv og jeg har skrevet under på at den vil få alt den kan få behov for, sier hun.

SAS beklager dersom feil fra deres side har ført til at katten er borte.

- Hvis den har blitt borte under innsjekking, er vi veldig lei oss for det. Hvis passasjeren tar kontakt vil vi gjøre alt vi kan for å ordne opp i situasjonen, sier informasjonsmedarbeider Kenneth Vikse til VG Nett

Informasjonssjef på Gardermoen, Jo Kobro, kjenner også til at katten nå sannsynligvis er på hans flyplass.

- Katten forsvant fredag og den skal være forsvunnet fra bagasjeområdet enten før eller etter lasting av et fly. Vi bistår nå med å prøve å fange katten ved å sette opp ulike feller i håp om at katten skal bli sulten, sier Kobro til VG Nett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer