Gaver med null retur

- Ennå har vi til gode å få en retur på et gavekort fra oss, sier Lena Petersson i Star Tour. I år kjøper vi flere reisegavekort enn noen gang. Her er tipsene for deg som er sent ute med julehandelen.

Kjøp en reise i julegave. Den blir visstnok aldri byttet inn. Foto: Tobias Bæck
Kjøp en reise i julegave. Den blir visstnok aldri byttet inn. Foto: Tobias Bæck Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en gang har du trøbbel med å finne på noe å gi til dine nærmeste. Lærer du aldri? Vi hjelper deg litt på veien, og julens lureste "i siste liten gave" er å gi bort et reisegavekort.

Hos Star Tour kan du bestille reisegavekort til den du føler trenger å komme seg bort fra mørketiden og sole seg friskere. Fordelen med gavekortet er at du selv bestemmer pris (minimum 100 kroner), og det kan fritt brukes innen tre år. Star Tour den eneste operatøren vi kunne finne som tillater deg å bestille reisegavekortet over nett.

Informasjonsjef Lena Petersson forteller at hele reisebransjen regner med et salg på totalt syv millioner kroner i reisegavekort denne julen.

- Det fine med disse gavekortene er fleksibiliteten. Du kan bruke det på alle turer du vil, enten det er cruise, charter, "hoppe-på-turer", you name it, sier Petersson.

Er du litt i forkant så forteller du hele familien at du ønsker deg reisegavekort. Dette kan virkelig komme deg til gode, ifølge Petersson.

- Får du flere gavekort kan du kombinere disse. Får du gavekort fra onkler og tanter, mor og far, søstre og brødre eller venner, kan du virkelig komme langt på verdenskartet hvis du slår disse sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer