Geniale narrestreker

Lurt har vi blitt til alle tider. Om du ble lurt av medias aprilspøker i går, var du i godt selskap. Et av nettets merkeligste "museer" har viet en hel seksjon til originale aprilspøker gjennom tidene. Her er noen av verdens beste narrestreker.

Geniale narrestreker
Publisert
Sist oppdatert

Hos Museum of Hoaxes finner vi et fornøyelig utvalg av geniale og originale aprilsspøker. Ville du for eksempel kastet deg på de historisk lave jorden-rundt billettene som The Times skrev om i 1972?

Her er et utvalg gode aprilsnarr-historier med britisk og amerikansk vri.

Verden rundt til 1872-priser, 1972

London Times skrev at reisebyrået Thomas Cook tilbød jorden-rundt reiser for 1872-priser i anledning sitt 100-års jubileum. Tilbudet var begrenset til de 1.000 første som sendte sin bestilling til Miss Avril Foley - et lite hint kanskje? Ikke sterkt nok til å forhindre lange køer foran Thomas Cooks kontorer, og utallige telefoner. Når sannheten ble kjent, ble det stor ståhei, og skribenten ble sparket (og senere gjeninnsatt). Avisen publiserte en offisiell beklagelse neste dag.

Burger Kings venstrehåndsburger, 1998

I en helsides annonse i USA Today proklamerte Burger King at de ville innføre en ny rett til menyen. "Left-Handed Whopper", eller en venstrehånds-burger. (Whooper er et navn på Burger Kings burgere, men betyr også kjempeskrøne.) Spesielt designet for USAs 32 millioner venstrehendte. Eneste forskjell fra originalen skulle være at alle ingredienser ble rotert 180 grader, slik at innholdet ikke skulle søle ut på høyre side av burgeren. Burgeren skulle bare være tilgjengelig i USA, men selskapet ville "vurdere å innføre burgeren i andre land med store venstrehendte folkegrupper".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer