Overvekt bagasje

Genialt reisetriks

Derfor har hun alltid et putetrekk i bagasjen.

PAKKETRIKS: En amerikansk flyvertinne anbefaler å pakke med seg et putetrekk. Foto: Celina Stamper
PAKKETRIKS: En amerikansk flyvertinne anbefaler å pakke med seg et putetrekk. Foto: Celina Stamper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som turist er det vanlig å shoppe litt, eller en del, når du er på ferie i utlandet. Ofte kommer du over noe spennende du ikke finner hjemme i Norge, eller kanskje du bare finner noe gøy på et lokalt marked du ønsker å ta med deg hjem.

Før du reiser på ferien er du nok ekstra obs på pakkingen av kofferten. Du fyller ikke helt opp slik at du har plass til eventuelle ting du skal handle i løpet av ferien, og ser på flyplassvekta at kofferten er godt innenfor vektkravene.

Men på vei hjem er det kanskje motsatt, og du ser på koffertvekta at den har noen kilo i overvekt. Da tenker du at du må betale for overvekt, spesielt hvis også håndbagasjen også er faretruende nærme vektkravene, men det finnes måter å unngå det på.

- Pakk putetrekk

Den amerikanske flyvertinna Kat Kamalani har delt et fiffig triks på TikTok hvor hun forklarer hvordan hun unngår å betale en potensiell høy sum for overvekt.

- Ha alltid et putetrekk i bagen, er oppfordringen fra flyvertinna.

Saken er tidligere omtalt av blant andre Daily Star

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer