George, den surfende hunden

Dette må da være verdens kuleste hund?

Er bikkja di like tøff som George? Foto: Black Dog Surf School
Er bikkja di like tøff som George? Foto: Black Dog Surf School Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Får du din hund til å gjøre det samme?

Den surfende hunden George holder til ved Black Dog Surf School, i Byron Bay, Australia. Det er selvsagt han som har gitt surfeskolen navnet.

- Han begynte å surfe allerede da han var fire måneder gammel, forteller Tamara til DinSide.

Hun jobber ved surfeskolen, og er søsteren til Dean Johnson, som eier Black Dog Surf School. Han er forøvrig en tidligere konkurransesurfer.

Bildene de ikke vil du skal se ... fra bølgene på Jæren

Det er Dean som lærte familiehunden George å surfe. Det begynte med at George ikke ville bli igjen på stranda mens Dean og elevene plasket rundt der ute. Han svømte etter, og etterhvert krabbet han opp på surfebrettene til elevene. Derfra har han utviklet sin egen helt spesielle surfestil.

- Han surfer for det meste baklengs, sier Tamara.

I dag er George snart fem år, og han er like glad i å være med ut og ri på bølgene nå som da han var valp. Han har selvsagt fått sitt eget surfebrett, slik at han ikke tar elevene sine.

Så, dersom du skal til Australias østkyst, og har lyst å lære deg å surfe, kan du jo stikke innom Black Dog Surf School? Hvis Dean klarer å lære en bikkje kunstene, klarer han vel å lære det det, også.

Les også: Fra sjø til snø til himmels på én dag - se hvilke opplevelser Norge kan by påPå nett: Black Dog Surf School

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer