Gir deg gratis flytider på mobilen

Avinor lanserer mobiltjeneste.

Publisert
Sist oppdatert

Avinor lanserer nå en mobiltjeneste, som gjør at du enkelt kan få tilgang til avgangs- og ankomsttider ved alle selskapets 46 lufthavner i Norge.

Informasjonen du nå vil få på mobilen er den samme som på Avinors nettside www.avinor.no. -Vi har lenge vært klar over behovet for en slik tjeneste, og etter en testperiode er vi klare til å lansere mobil.avinor.no sier kommunikasjonsdirektør i Avinor, Ove Narvesen, i en pressemelding.

Bruker rådata

Samtidig opplyser Narvesen om at også andre aktører enten er i gang med - eller planlegger å ta i bruk en tilsvarende tjeneste. Men kommunikasjonsdirektøren advarer mot å stole på informasjonen de får fra andre enn Avinor.

-Vi vet at andre leverandører henter informasjon fra datasystemene våre, og vi ønsker ikke å hindre dem i dette. Men informasjonen som disse selskapene har tilgang til er rådata, og er ikke av samme kvalitet som informasjonen Avinor kan tilby publikum, opplyser Narvesen.

Han legger til at Avinor arbeider kontinuerlig for å videreutvikle tjenesten, og i løpet av kort tid vil også andre aktører som ønsker å distribuere Avinors flytidsinformasjon få tilbud om dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer