Google:

Gir prisgaranti

Lover passasjerer penger tilbake dersom prisen faller.

GARANTERER: Dersom prisen på utvalgte flyreiser fra USA faller i pris kan du få tusenlapper tilbake fra Google. Foto: Beata Zawrzel/NurPhoto/Shutterstock/Scanpix
GARANTERER: Dersom prisen på utvalgte flyreiser fra USA faller i pris kan du få tusenlapper tilbake fra Google. Foto: Beata Zawrzel/NurPhoto/Shutterstock/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kampen om flykundene har alltid vært hard. Og ettersom antall flyavganger har gått ned og antall flyseter mellom destinasjonene blir færre har konkurransen tilspisset seg.

Nå kaster internettgiganten Google seg for alvor inn i kampen om kunder som skal ut og fly.

Den laveste prisen

Gjennom sin søkemotor og billettformidlertjeneste Google Flight tester de nå ut en prisgaranti for et utvalg billettbestillinger.

Google Flight hjelper brukerne å finne hvilke fly som er billigst, raskest og/eller mest aktuell for den reisen de skal gjennomføre. Deretter kan de bestille reisen hos Google, som igjen kjøper reisen hos de aktuelle flyselskapene.

Google bruker store dataressurser for å finne den laveste prisen som er tilgjengelig før flyavgangen. Og etter at kunden har bestilt reise via Google Flight vil de overvåke prisutviklingen for den første avgangen i den aktuelle bestillingen.

Utvider tjenesten

Tidligere har de tilbudt en varslingstjeneste som hjelper kunder til å overvåke prisene, men det hjelper ikke stort å få beskjed om at prisen daler dersom du allerede har kjøpt en ikke-refunderbar reise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.