Gjerrige og konservative

En tredjedel av britene foretrekker fish'n'chips fremfor å prøve seg på den lokale maten på ferieturen.

Publisert
Sist oppdatert
Greit nok for britene? Foto: Christian Steffensen
Greit nok for britene? Foto: Christian Steffensen Vis mer

Din mening:

Syns du borte er bra, men hjemme best? (Avsluttet)
Hipp som happ. Det er ikke bedre her enn andre steder.(36%) 62
Ja, helt klart!(34%) 58
Nei, det er best å være andre steder.(29%) 50
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Britene er konservative, avslører en fersk undersøkelse fra reisebyraet Expedia.com. Hele 33 prosent av britene oppga at de foretrekker å spise fisk og chips, den britiske "nasjonalhurtigmaten", fremfor å prøve seg på feriestedets kjøkken. Dette ifølge nettstedet Ananova.com

Gjerrige og redde?

Ikke nok med at britene tar med sin hjemlige diett på ferieturen. 74 prosent av dem forventer å snakke engelsk når de ferier utenlands. Borte bra, men hjemme best, er et motto som hele 43 prosent trykker til sitt bryst: Så mange klør nok etter å komme seg hjem etter to ukers ferie.

Skal vi tro undersøkelsen er ikke britene videre interessert i å svi av for mange pund utenlands. Tre av fem sier seg mer enn fornøyde med lavstandard-hoteller. Likevel går ikke britene av veien for å drømme litt: David Beckham og Kylie Minouge er de personer flest briter vil ha med seg som reisekamerat. Men med så smale reisepreferanser er det nok små sjanser for at den jevne brite skal få med seg verdensstjernene på tur.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer