Legoland

Gjestene i harnisk: - Kø, kø, kø

Ferie er synonymt med Legoland for mange. Ikke alle blir like fornøyde med oppholdet.

FOLKSOMT: Ikke overraskende kan det være kø i Legoland i Billund. Det sjokkerer likevel mange av de besøkende, som er både skuffet og frustrerte over lang ventetid. Foto: NTB
FOLKSOMT: Ikke overraskende kan det være kø i Legoland i Billund. Det sjokkerer likevel mange av de besøkende, som er både skuffet og frustrerte over lang ventetid. Foto: NTB Vis mer
Publisert

- KØ, KØ, KØ. Vi har stått halvannen time i kø for å få mat! Halvannen time!! Det står seriøst fire unge medarbeidere i boden, i høysesongen. Uge 29 ... vi har ikke en gang prøvd fornøyelsene ennå.

Anmeldelsen fra en av Legolands besøkende på nettstedet Trustpilot oser ikke akkurat av ferieglede.

Danske Ekstra Bladet har gjennomgått en rekke av tilbakemeldingene på Billunds fornøyelsespark fra de siste ukene. Flere av dem levner liten tvil om to ting - mange besøkende og svært lange køer.

Måtte dra for å spise

- Altfor mange mennesker slapp inn. Man kan verken få mat eller kjøre fornøyelsene uten å stå timer i kø. Virkelig synd for barna, skriver en annen besøkende.

En tredje forteller at de måtte forlate Legoland for å få tak i mat.

Også pressesjef i Legoland, Kasper Tansig, skrive i en e-post til avisa at de har hatt noen utfordringer - særlig når det gjelder matsalget.

- På grunn av ekstraordinært varmt sommervær tirsdag og onsdag har vi hatt ekstra travle dager de andre dagene - som har vært mer passende for et besøk, skriver Tangsig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer