Gjør charterturen litt villere

Charterhotell med badeland.

Mange charterselskap tilbyr vannland på eller ved hotellet. Får garantert fart på humøret? Foto: Stellan Herner/Star Tour
Mange charterselskap tilbyr vannland på eller ved hotellet. Får garantert fart på humøret? Foto: Stellan Herner/Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svømmebasseng: JaBarnebasseng: Nei

Dersom du noensinne har vært ute etter en charterreise, har du nok sett hotellenes bassengfasiliteter listet ut på denne måten, enten i papirkatalogene eller på charterselskapenes nettsider. Men det trenger ikke være slik ...

Svømmebasseng: 22Barnebasseng: 6

Sistnevnte er et reellt eksempel fra katalogen til charterselskapet Nazar. Flere charterselskaper tilbyr etterhvert hotell med egne eller tilstøtende badeland. Star Tour er et av charterselskapene som i vinter og i sommer lanserer mange nye hoteller med egne vannland.

Verdens deiligste hotellbassenger

Nedenfor kan du se noen av eksemplene på charterhoteller med badeland - som du kan bestille med norske charterselskaper. Her bør det være noe å utforske for enhver - liten som stor.

Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være aldersbegrensninger på noen av vannskliene. Det er selvsagt kjedelig for en tøff, men kortvokst, 9-åring å ikke få prøve vannutfordringene på hotellet. Sjekk derfor hvilke høyde- og aldersbegrensninger som gjelder på de ulike hotellanleggene dere vurderer, og spør charterselskapene dersom det ikke står opplyst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer