- Gjør det mest for gøy!

Anne Egeland, Bård Stokke og Merete Sæther leier ut rom gjennom nettjenesten Airbnb.

LEIER UT PÅ NETT: Anne Egeland og Bård Stokke (bildet til venstre) er utleiere nummer 1.000 som  tilbyr rom til leie i Oslo gjennom nettjenesten Airbnb. Merete Sæther har hatt rundt 100 gjester siden hun startet opp med nettbasert utleie - her avbildet sammen med to av sine gjester, Sharon Tay og Leslie Lee. Foto: KRISTIN SØRDAL/PRIVAT/AIRBNB
LEIER UT PÅ NETT: Anne Egeland og Bård Stokke (bildet til venstre) er utleiere nummer 1.000 som tilbyr rom til leie i Oslo gjennom nettjenesten Airbnb. Merete Sæther har hatt rundt 100 gjester siden hun startet opp med nettbasert utleie - her avbildet sammen med to av sine gjester, Sharon Tay og Leslie Lee. Foto: KRISTIN SØRDAL/PRIVAT/AIRBNB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Anne Egeland og Bård Stokke la ut et rom til leie på Airbnb nylig, ble de utleiere nummer 1.000 i Oslo.

- Vi gjør det mest for gøy, sier Anne Egeland til DinSide.

- Det er mest for å se hvordan dette fungerer, vi kan si det er et eksperiment i sosiale medier, sier Anne entusiastisk på telefon til DinSide.

Les om Ingvild som tjener 100.000 på utleie gjennom Airbnb

Rom til overs

Airbnb er en nettbasert tjeneste for privat utleie og leie av rom, hus eller annen husvære.

På verdensbasis er det 550.000 overnattingssteder i 192 land til utleie på Airbnb. Siden oppstarten i 2007 har de huset mer enn 11 millioner gjester.

Anne Egeland forteller til DinSide at de først ble oppmerksom på tjenesten for noen år siden, da de selv lette etter overnatting i London. Når de nå fikk et ekstra rom tilgjengelig i huset, kom det igjen opp som et utleie-alternativ.

Enkelt å bruke

- Vi tenkte at vi skulle prøve å legge det ut der. Så var det bare å ta noen bilder og skrive en tekst, og der er det, forteller Anne.

- Vi er veldig realistiske og forventer ikke stor pågang. Vi ønsker også å ha muligheten til å kunne bruke rommet ved behov, og vi vil derfor ikke leie ut fast, og vi gjør det heller ikke fordi vi leie ut, forteller Anne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer