Reisetips

Gjør dette nå

Dette kan redde hele ferien din.

DEN LILLE STORE FORSKJELLEN: Husk å merke telefonen din med nummeret til en venn. Så kan man ringe hvis du mister telefonen din. Foto: Gjensidige
DEN LILLE STORE FORSKJELLEN: Husk å merke telefonen din med nummeret til en venn. Så kan man ringe hvis du mister telefonen din. Foto: Gjensidige Vis mer
Publisert

Et lite klistremerke kan redde ferien og spare deg for tusenvis av kroner

Mange har opplevd det og enda flere frykter det. At mobilen blir borte i ferien, og den påfølgende følelsen av at livet blir satt på vent mens man leter febrilsk etter den tapte telefonen.

Men, det finnes flere løsninger.

- Til tross for passproblemer, streiker og usikkerhet i Europa, kan mange endelig oppleve utlandet og nyte livet. Samtidig er det en ting som kan forandre alt, sier Arne Voll, kommunikasjonssjef i Gjensidige.

- I dag er «hele livet» plassert ett sted, nemlig i mobilen. Her finnes telefonnumre, kontaktlister, banken din, bilder, mail, sosiale medier, internett, apper og ofte masse jobbinformasjon.

I tillegg bruker mange den som vekkerklokke og til å holde kontroll på avtaler og daglige gjøremål.

Lommeboka forsvinner

- Noen har også alle kredittkortene plassert i eller på dekselet. Dermed forsvinner lommeboken i samme slengen, sier Voll. Bankkort har lite kontaktinformasjon for utlendinger, og uten navn og telefonnummer er det nærmest umulig å spore eier, advarer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer