Pass

Gjør dette nå!

Benytt sjansen.

PÅGANG: Det har vært stor etterspørsel etter disse. Foto: Heiko Junge / NTB
PÅGANG: Det har vært stor etterspørsel etter disse. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag la Politiets nettpatrulje øst ut gode nyheter til alle dem som trenger pass og ID-kort.

Ledige timer

«Har du pass i orden for deg og familien? Nå er det mange ledige timer for pass og id-kort på politiets publikumssenter på Grålum. Det er ofte lang ventetid i høysesongen, så vær ute i god tid» opplyste de på sin Facebook-side

Dette etter en sommer der det har vært stor etterspørsel og lange ventetider på pass etter kapasitetsproblemer og to år med pandemi.

Ifølge Politidirektoratet er tiden nå inne for å ta en ekstra sjekk av passet.

- De fleste pass- og ID-kontorene i landet har nå ganske god kapasitet når det gjelder timer, både på kort og litt lengre sikt. Men, passkontor på de større tettstedene, spesielt på Østlandet og i Oslo, opplever nok fortsatt litt utfordringer med kapasiteten. Det kan være lurt å sjekke timebestillingen jevnlig, fordi det skal legges ut timer fortløpende. Flere av politidistriktene har styrket bemanningen og forberedt seg på å ta imot flere søkere, skriver seniorrådgiver i Politidirektoratet, Sidsel Anita Aarsnes Linden i en e-post til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.