Flyr:

Gjør dette nå!

Dette må du gjøre dersom du har kjøpt flybillett hos Flyr.

FORSVINNER: En god del bagasje forsvinner eller kommer forsinket frem etter flyreiser. Derfor kan det være lurt å gjøre dette før du sender bagasjen! Video: Storyblocks / Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flyselskapet Flyr kjemper for å overleve. Og i løpet av kort tid kan det være klart om selskapet går konkurs.

Flyr informerte mandag morgen Oslo Børs om at selskapet ikke har lyktes med ny finansieringsplan.

- Selskapet er dermed i en alvorlig finansiell situasjon, og styret vil vurdere om det finnes alternativer for videre drift. Mandagens flyginger går som normalt.

Men hva skal passasjerene gjøre nå? Og hva skal du absolutt ikke gjøre?

Bør du bestille nå?

- Vi ønsker ikke å komme med oppfordring til kundene om hvorvidt de skal booke eller ikke booke en reise hos Flyr. Kundene har nok god oversikt over dette selv.

Men vi er veldig opptatt av at de skal vite at forsikringen gjelder fullt ut som normalt hvis reisen blir noe av, men at den ikke dekker en eventuell konkurs, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Handeland i If forsikring til DinSide.

- Dersom reisen er betalt med et kredittkort, kan man ringe kortutsteder og høre hvilke muligheter man har. Det kan også være en idé å sjekke hva slags billett man faktisk har kjøpt. Kanskje den kan refunderes mot et lavere gebyr?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer