Gjør et hotellkupp i London

Man skal gjøre hva man prediker, så selvsagt måtte vi organisere hele langhelgen i London ved hjelp av Internett. Og det gikk bra, veldig bra. Her er våre tips.

Publisert
Sist oppdatert

17. mai og pinse samme helg - det er nesten julaften det, for en som er glad i å reise, men har alt for lite tid å gjøre det på. En langhelg i London fristet overmåte mye, og flybilletter til rabattpris ble sikret via Internett mange uker før avreise. Greit nok, bestilling og kjøp av flybilletter over nett har de fleste av oss etter hvert vent oss til. Men hva med hotell? Her er våre tips for hotellreservasjon i London, i konsentrert format. Mer finner du videre nedover i artikkelen.

Hotelljungelen

Fly på nett er greit nok. Annerledes er det da å navigere i hotelljungelen. Men herregud, vi arbeider jo i ett nettmagasin og skriver daglig om Internetts mange fortreffeligheter på reisefronten. Derfor kan vi rett og slett ikke være bekjent av å gi etter for latskapen og ta en telefonen til nærmeste reisebyrå for assistanse. Nei, vi vil ikke heller. Historiene om oppskrytte, nedsarvede, overprisede og undertrivelige hoteller i London har vi nemlig hørt alt for mange av. Og lommeboken tillater ingen ekstravagante luksusopplevelser på de lekreste av design og merkehoteller. Kjøpe god vare til rabattpris, og gjøre lete- og bookingjobben selv. Det er planen. Som tenkt så gjort - og resultatet ble overmåte bra. Faktisk fikk vi et rom, som i prislisten koster 254 pund, for 70 pund per natt. Hvordan? Her er oppskriften vi fulgte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer