Gjør New York som Carrie

En ny guidet tur lar deg oppleve Carrie Bradshaws New York, men det koster flesk.

Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med den nært forestående premieren av kinofilmen om de fire jentene i tv-serien Sex og singelliv, arrangerer et reiseselskap en guidet "Sex og singelliv-tour", skriver Reuters.

For den nette sum av 24.000 dollar, cirka 123.000 kroner, kan ihugga fans altså få "gjøre" New York som jentene i tv-serien. Det er selskapet Destination On Location som arrangerer.

Luksusrus

Touren varer i fire dager, og inkluderer luksustransport til og fra flyplassen, overnatting på et av New Yorks hotteste designhotell, shopping hos byens hotteste designere, selvsagt inkludert Manolo Blahnik, spabehandlinger, frokost, lunsj og middag på firkløverets favorittspisesteder, barbesøk og nattklubbesøk.

Forhåpentligvis slipper deltakerne å lete etter taxi... Foto: HBO
Forhåpentligvis slipper deltakerne å lete etter taxi... Foto: HBO Vis mer


I tillegg får alle deltakerne en Toast-håndveske og et navnesmykke lik det Carrie har, med sitt eget navn gravert inn.

Den første plassen er allerede bestilt av en kvinne fra Singapore, der serien ikke er lov å vise på tv, ifølge Reuters.

Også for menn

Er du mann, enten en Standford (Carries homofile venn), eller Mr. Big (den store drømmemannen), får du et eget opplegg tilrettelagt for deg.

Dersom du bestiller plass på den første touren, som starter 29. mai, får du også sett filmen på premierekvelden, sammen med alle stjernene som spiller i den.

De "vanlige" tourene vil fortsette fra 4. juni til 16. november, og vil "bare" koste 15.000 dollar, cirka 82.000 kroner. Hver tour har plass til 8-12 personer.

På nett: Destination On Location

Kilde: ReutersVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer