Gjør reisekuppene nå!

Du skal lete godt og lenge for å finne superrimelige restplasser fra Norge til Syden i juli. Men kan du vente til august, er det gode muligheter for å gjøre gode kjøp akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert

Mot slutten av august eller begynnelsen av september, snakker vi om en helt annen prisklasse enn den vi har i juli. Da kan du igjen snuse på ukesturer til rundt 1.500 kroner. Må du reise nå, må du regne med å punge ut i hvert fall det dobbelte.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 4. juli. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

Norske restreiser akkurat NÅ

Det er neppe noen hemmelighet at gråvær i sør fører til stort press på chartermarkedet. Dette fører selvsagt til høyere priser. Dersom du må reise i juli, må du regne med å punge ut i alle fall 3.000 kroner for en ukestur med hotell – og da er utvalget stort sett begrenset til Tyrkia. En typisk sydendestinasjon som Kypros ligger nok litt høyere i pris; billigste reise vi kunne finne, kom på 3.595 for en uke.

Her er de beste juliprisene.

For deg som kan vente

Dersom du har mulighet til å utsette sydenreisen til slutten av august eller begynnelsen på september, ser situasjonen mye lysere ut. Da er det mulig å få ukesturer til eksempelvis Kreta, Kos, Gran Canaria og Korfu for 1.595 kroner. Og for ikke minst: To uker på Kreta eller Korfu for 1.995 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer