Ferietips:

Gjør reisekuppet for 2022 nå

Slik kan du skaffe deg billig ferie på den smarte måten.

GOD TUR: De første billige reisene selges nå. Foto: Odd Roar Lange
GOD TUR: De første billige reisene selges nå. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du benyttet litt av jula til å snakke eller drømme om neste års ferie? I så fall er du ikke alene. Nordmenns glede over å snakke om ferier i jule- og nyttårshelga er en kjent sak.

Dette er nemlig årsaken til at selskaper i fly- og charterbransjen starter store salgskampanjer i romjula og rett etter nyttår.

Derfor bør du følge godt med akkurat nå. Spesielt dersom du vil skaffe deg neste års ferie med god rabatt. Men det er noen feller å se opp for.

Flyreiser

Flyselskapene er tilbakeholdne med å på forhånd avsløre sine kampanjeplaner. Men dette er aktører som pleier å starte sine kampanjer rett etter at vi har gjennomført ferier. De siste åra har de ikke ventet med salgsstart til etter nyttårshelga, men startet billettsalgkampanjer i romjula.

Vær obs på at billettene er på salg bare i noen få dager, og at det gjelder for billetter som må brukes innenfor en spesiell tidsperiode.

Men selv om selskapene sier at en viss dato er den absolutt siste salgsdagen, så har det tradisjonelt vist seg at det har vært mulig å kjøpe rabatterte billetter to-tre dager etter kampanjeslutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer