Gladmelding

Norwegian med sommer-beskjed.

FLY: Innen sommeren har Norwegian faset inn 11 nye fly. Foto: NTB
FLY: Innen sommeren har Norwegian faset inn 11 nye fly. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Om sommeren skal mange reise på ferie, og flere flyselskaper har ofte behov for ekstra kapasitet.

At selskaper bruker innleide fly, kan imidlertid føre til skuffelse blant passasjerer, da fasilitetene ombord ikke alltid samsvarer med selskapenes egne fly.

Norwegian er blant selskapene som tidligere har leid inn fly for å kunne gjennomføre flyprogrammet, men før årets sesong kommer de med en gladmelding.

REISE: Her får du tre pakketriks som kan være gode å ha når du skal pakke før ferien! Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Innen sommersesongen har vi faset inn elleve nye og moderne fly og ønsket mange nye kolleger velkommen. Jeg er svært glad for at vi i sommer ikke er avhengig av å leie inn hverken fly eller mannskap eksternt. Vi vil ta imot våre reisende utelukkende med egne fly og eget personale, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding gjengitt av Flysmart24.

Selskapet skal fly rundt 300 ruter i sommer, en sesong som Karlsen mener kommer til å bli en av de sterkeste somrene i selskapets historie.

Beskjeden kommer samtidig som selskapet la fram rapporten fra årets første kvartal. Her går det fram at selskapet tapte 992 millioner kroner. Resultatet var ikke overraskende da første og siste kvartal normalt er tapsperioder for flyselskapene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer