Glanset luksusbok

Gyldendals hvite reisehåndbøker kan også egne seg for backpackere, selv om hovedmålgruppen nok er reisende med litt mer budsjett.

Publisert
Sist oppdatert

Gyldendals lekre og fargerike reisehåndbok har nok ikke turistene med de trangeste budsjettene som målgruppe. Men den kan være et godt alternativ for deg som føler for litt mer severdig lesestoff før og på reisen. Vi har sett på forlagets guide til Thailand.

Budsjett-tips

Hoteller og restauranter angitt med prisklasser, men dette er ikke guiden som fokuserer på pengetellere og studentturister.

Praktiske råd

Overnatting og matI kapittelet for overnatting og mat ramler vi over en oversikt over landets beste luksushoteller nesten fremst. Det angir tonen for hvem boken er skrevet for, men selvsagt finner du budsjettips her også. Hotellregisteret er oversiktlig og har den informasjonen du trenger for å bestille rom. På matfronten får du en flott oversikt over lokale retter illustrert med bilder. Restaurantregisteret bygges opp som hotellregisteret, og du får angitt prisleie. Et eget avsnitt for underholdning, men lite for festløvene.KommunikasjonerKortfattet oversikt over busser, tog, fly og andre reisemetoder, men for mer grundig informasjon om hvordan du tar deg frem i landet, må du nok gå til andre kilder. AnnetBakerst i boken finner vi et avsnitt med praktisk informasjon om alt fra når du bør besøke landet, til valuta og sykdommer. Forslag om vandreruter gjennom bygater og severdigheter er en nyttig veiledning for førstegangsbesøkende. Disse finner vi underveis knyttet til omtaler av forskjellige steder i landet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer