Glassbro over Grand Canyon

Synes du det er ille nok å gå bort til kanten av stupet? Nå kan du gå utfor kanten ... >> Se stort bilde av broen her

Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang ligget på kanten av et stup og sett ned? En ganske guffen følelse, synes mange. Vi har også hørt de som synes det er trøblete fordi de føler at de blir dratt ned mot bunnen av stupet ... Snart kan du våge deg utfor stupet ved Grand Canyon, men uten å risikere å treffe bunnen. Det bygges en uthengende glassbro drøye 4.000 amerikanske fot - eller 1.220 meter - over Grand Canyon og elven Colorado River.

Gå på glass

Broen blir formet som en sirkel, og skal strekke seg cirka 22 meter utfor klippekanten. Gangbanen på broen vil bli 3 meter bred, og både gulvet og rekkverket skal bygges i glass. Besøkende som ønsker å ta turen utpå broen, vi få utdelt skobeskyttere, som skal beskytte glasset mot riper som kan hindre sikten nedover. Så du er nok ganske garantert en god sikt mot dalføret 1.220 meter under føttene dine, om du våger deg utpå.

Den spesielle utsiktsbroen skal bygges i forbindelse med et besøkssenter på kanten av revet. I senteret vil det bli musum, restauranter, barer, kino, gavebutikk, VIP-salong og ikke minst: en luksusrestaurant med utendørsservering helt på kanten ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer