Glassgulv til å tisse i buksa av

1.220 meter rett ned, bare et glassgulv som skiller deg fra fritt fall. Dette er utsiktspunktene for de tøffeste.

Publisert
Sist oppdatert

Glassbroer over en kilometer over bakken er ikke for pyser. Å stå på et glassgulv og se bakken mange hundre meter - om ikke tusen meter - under fotsålene, gjør noe med høydeinntrykket.

Her er seks muligheter til å gå på glass. Kanskje er det nok med bildene?

>> BILDESPESIAL: Glassgulv til å tisse i buksa av

Grand Canyon Skywalk

28. mars 2007 åpnet den spektakulære Grand Canyon Skywalk. Her kan du faktisk promenere 1.220 meter over bakken, på en glassbro som virkelig drar deg ned i bakken, over en kilometer under fotsålene dine. Siden åpningen har mer enn 200.000 par sko våget seg ut på glassgulvet. Glassbroen over kanten på Grand Canyon skulle imidlertid greie å holde det meste, den er konstruert for å tåle vekten av 71 fullt lastede Boeing 747. Men glem skrytebildene som viser hvor langt det er ned; det er nemlig ikke lov å ta med kamera (eller andre personlige eiendeler) ut på Skywalken.

Her kan du se video av Skywalken

Hvor: Grand Canyon, Arizona, USA.På nett: grandcanyonskywalk.com

CN Tower

Med sine 553 meter, argumenterer de selv for at de er verdens høyeste bygning - men det avhenger selvsagt av hvem du spør og hvilke definisjoner de bruker ... Ifølge uavhengige Emporis, er CN Tower verdens høyeste frittstående struktur på land, mens det er Taipei 101 i Taipei, som står som verdens høyeste bygning.Utsiktsposten med glassgulv henger 342 meter over bakken, så det er muligheter for god utsikt og godt magasug også her. Tårnet åpnet allerede i 1976, men glassgulvet i observatoriet åpnet i 1994.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer