Glimt fra Thailand

Ønsker du deg til Thailand i høst og vinter? Få en forsmak på hva som venter i vår bildespesial.

Publisert
Sist oppdatert

Thailand er en av favorittene for nordmenn som søker seg vekk fra høstmørket og vinterkulda. Hvert år reiser tusenvis av nordmenn til Smilets land.

>>BILDER fra "smilets land"

Kanskje ikke så rart, for Thailand byr på hvite palmestrender, krystallklart vann, behagelig klima, spennende mat, en rik kultur, elefantridning, dykking, silkeshopping og mye mer.

Kanskje er du en av mange som allerede har bestilt billetten til Thailand i høst eller vinter? Eller vurderer du kanskje en tur?

Vinterens fantastiske reisemål

Reisen til Thailand

Alle de store charterselskapene selger turer til Thailand. Mange nordmenn reiser heller på egenhånd, eller velger en opplevelsesreise med et av de mindre reiseselskapene som har spesialisert seg på Thailand.

For en flybillett må du regne med å betale fra 6.000 kroner. En chartertur på to uker for to personer koster fra cirka 17.000 kroner. Det samme gjelder turene med de mindre reiseselskapene.

Merk at mange av thailandturene allerede er solgt. Men har du is i magen, kan det hende du finner billige restplasser nærmere avreise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer