Glisebillig sydenferie - full pakke for 1.500 kr

Velg og vrak blant sydenturer til under 1.500 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Garvede restplassturister vet det allerede - det er i mai det er billig å reise på impulstur til syden.

Nå i ukene frem mot skoleferiestarten i slutten av juni, kryr det av gode tilbud på charterturer til syden. De hyggelige prisene vi ser nå, ser vi ikke igjen før skolen begynner igjen i midten av august.

Denne uken fant vi massevis av ukeslange sydenturer til 1.500 kroner. For denne prisen kommer du deg til Kreta, Kykladene, Burgas i Bulgaria, Tunisia, og Kroatia. Flyene letter fra Gardermoen, men det finnes rimelige sydenturer fra andre flyplasser, også.

17. mai i utlandet

De beste prisene akkurat nå får du på turer som går rundt 17. mai - dvs. at du enten sitter på flyet til eller fra på nasjonaldagen, eller befinner deg på en strand laaangt unna potetløpene og korpsmusikken når det braker løs om litt over tre uker. Så får det bli opp til deg om du klarer å rive deg løs fra 17.mai feiringen og bytte bunaden med bikinien.

Det er ikke bare rundt 17. mai at sydenturene er billige. Også i ukene før, og i begynnelsen av juni, er det et par turer til hyggelige priser. Se bare i tabellene under:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer