Glitrende i Dubai

Publisert
Sist oppdatert

Ikke mange grønne og glitrende juletrær i Dubai, men her er det faktisk gull, alt som glitrer. Dubai er alternativet for deg som vil kombinere julehandelen med sol, varme og luksus. Gull er Dubais spesialitet, og her er det meste enten 18, 21 eller 22 karat. Prislappen viser en høy sum (og går vanligvis på vekt), men det er forventet at du pruter. Ellers finner du de fleste store designere her, og noen av verdens største og mest moderne kjøpesentre. Fordi det er veldig lav skatt på import til Dubai, er utenlandske varer ofte billigere her enn i europeiske land. Det gjelder for eksempel elektronikk. Dubai Duty Free regnes å være en av de beste taxfreebutikkene i verden, med svært hyggelige priser.

I tillegg til shopping, kan du få litt brunfarge før juleballet. Åtte timer med solskinn og temperaturer over 25 grader er hva du kan vente i desember. Det kan regne litt i løpet av dagen. Skulle du savne vinteren, kan du stå på ski i innendørsanlegget Ski Dubai. Les mer og se bilder i denne artikkelen.

Det er ikke så dyrt som du kanskje tror å dra til Dubai. Du får flybilletter til 4.500 kroner fra Oslo tur-retur, med mellomlanding på en av storflyplassene i Europa. Overnattingen er ikke grisebillig, men det finnes rimeligere hoteller enn luksushotellet Burj Al Arab. Her er noen alternativer:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer