Globetrotterne vender hjem

Konrad Jørgensen og Camilla Igland har reist jorden rundt på syv uker. Vel hjemme har de gode råd for deg som planlegger det samme.

Publisert
Sist oppdatert

- Vi kunne nok forberedt oss mer på forhånd, og vært litt mindre redd for at det skulle bli vanskelig å finne overnatting ved ankomst, mener Konrad Jørgensen etter sin jorden-rundt reise.

Etter en runde rundt kloden via USA, Fiji, Bali, Australia, Singapore, Malaysia og London, er Konrad Jørgensen og Camilla Igland tilbake i Norge. Mye mer bereist og litt klokere enn før avreise.

Se noen av bildene fra turen i stort format.

Vi snakket også med Konrad og Camilla før avreise. Se hvilke forventninger de hadde, og hvordan de planla turen.

Om budsjettet

Det første og beste budsjettipset er kanskje å handle minst mulig underveis. Shopping kan være fristende, men selv om ting er billige betyr det jo ikke at du trenger dem.

- Vi bestemte oss på forhånd for ikke å handle så mye, og det holdt vi. Det ble med noen t-skjorter, en håndfull DVD'er, litt klokker og en ny koffert på slutten av reisen. Dessuten fikk Camilla hairextension på Bali for 350 kroner, forteller Jørgensen.

Paret brukte omkring 25.000 kroner i flybilletter, og totalt gikk det med omkring 85.000 på hele den syv uker lange reisen. Blant annet til hoteller og reiser mellom flystoppene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer