Flyr du med bagasje?

God grunn til å ta en ekstra titt på taxfree-kvitteringen

Har du fått med deg den nye informasjonen om bagasjebåndet, på taxfreekvitteringen?

HAR DU SETT? Nå får du informasjon om hvor du skal plukke opp bagasjen din, på taxfreekvitteringa på Oslo Lufthavn. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
HAR DU SETT? Nå får du informasjon om hvor du skal plukke opp bagasjen din, på taxfreekvitteringa på Oslo Lufthavn. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

I jula er det ekstra mange som flyr med bagasje. Det er også grunnen til at Avinor oppfordrer reisende til å være ute i god tid akkurat nå, rundt juletider:

- I jula reiser vi med mye bagasje og vi har med julegaver, så rådet fra Avinor er at man beregner litt bedre tid enn vanlig og la juleferien begynne på flyplassen, sier Joachim Westher Andersen, kommunikasjonssjef ved Oslo Lufthavn, til Dinside.

I år er det kun én dag som bemerker seg som den store utreisedagen fra hovedflyplassen - og det er fredag 21. desember. For øvrig er trafikken både for ankomster og avreiser spredt utover hele jula.

Med unntak av 21. desember, er det 27. og 28. desember som ser ut til å blir de største trafikkdagene med tanke på ankomster til Oslo Lufthavn.

Og det er når du lander på Oslo Lufthavn og kanskje tar en tur innom ankomst-taxfreen, at du får glede av den nye informasjonen på kassakvitteringen:

- Opplever mange positive tilbakemeldinger

Som du kan se på bildet ovenfor, får du altså informasjon om hvilket bagasjebånd du kan hente bagasjen din på, på kassakvitteringen fra taxfreebutikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer