Gode hoteller til en anstendig pris

Selv om turistene svermer om hverandre i Roma er det fullt mulig å få et godt værelse uten å tømme halve reisekassen.

Publisert

Hotellene her tilbyr dobbeltrom fra 100.000 til 200.000 lire for et dobbeltrom med bad. For en oppdatert kurs kan du sjekke vår valutakalkulator.

Campo de’ Fiori - Kjempetilbud midt i Roma. Hotellet har 27 velutstyrte, rene rom og en beundringsverdig utsikt fra en takterasse i syvende etasje uten at prisen er til å skjemmes av. Sentral plassering gir svært god valuta for pengene. Via del Biscione 6, tlf: 687 4886.

Navona - Nok et hotell med sentral beliggenhet. Navona ligger rett ved Piazza Navona og dermed bare minutters gange fra byens sentrale severdigheter. Hotellets 21 rom er svært populære så det kan lønne seg å bestille i god tid på forhånd om du ønsker å få plass. Via dei Sediari 8, tlf: 686 4203.

Jonella - Ikke helt greit å vite hva man skal si om dette hotellet. Jonella ligger midt i smørøyet ved Spansketrappen og med kun fem rom til utleie skulle man tro at dette var en luksuriøs affære. Men familien som driver stedet tar ikke ting så tungt og rommene virker ganske slitne. Til gjengjeld er rommene svært billige og med en så sentral beliggenhet er Jonella verdt å vurdere. Via della Croce 41, tlf: 679 7966.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer