Gode råd før flyturen

I det siste har det på flere områder blitt enklere å fly, mens det på andre områder egentlig bare har blitt mer komplisert. Se hva du kan gjøre for at flyreisen skal gå som en drøm.

Flyturen kan bli hektisk affære - men forhåpentligvis ikke hvis du følger rådene nedenfor. Illustrasjon: Nina Chantrasmi Foto: nina chantrasmi
Flyturen kan bli hektisk affære - men forhåpentligvis ikke hvis du følger rådene nedenfor. Illustrasjon: Nina Chantrasmi Foto: nina chantrasmi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sommer og ferietid, noe som ofte også betyr en tur til flyplassen med en kort eller en lang flytur i sikte. Selv om flyselskapene bestreber seg stadig mer på å legge ting til rette for deg som passasjer, finnes det fortsatt en del ting man som flyreisende må huske på. Men gode råd er ikke dyre hos oss (de er faktisk helt gratis), så her kommer noen tips til deg som skal ut og fly.

Bagasjetips

Flyselskapene opererer med helt ulike regler for hvor mye du har lov til å ta med deg på flyet, både som håndbagasje og innsjekket bagasje, så dette er det absolutt en idé å gjøre litt research på før du pakker kofferten. Overvekt kan koste deg dyrt.

Les også: Slik unngår du bagasjetull

Uansett hvor mange kilo du har lov til å ha med deg kan det være lurt å tenke praktisk pakking for å minimere størrelsen på bagasjen din (om det er et mål) – og det uten at innholdet blir ødelagt på veien. Her kan du se stuernes egne pakketips.

Les også: Smarte pakketips

I denne artikkelen kan du sjekke hvor mange kilo du kan putte i bagasjen hos noen av de mest brukte flyselskapene i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer