Gode råd til Ryanairs passasjerer

Ryanair er ikke selskapet med fokus på service. Her er fem tips du bør skrive deg bak øret.

Ryanairs hovedmål er å frakte deg dit du skal. Det betyr litt mer plunder for passasjerene. Foto: Wikimedia
Ryanairs hovedmål er å frakte deg dit du skal. Det betyr litt mer plunder for passasjerene. Foto: Wikimedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg kom akkurat hjem fra en ferie på Sardinia, hvor jeg fløy med Ryanair til Alghero. Det er ikke første gang jeg flyr med Ryanair, og det blir sikkert ikke siste gang. Mye kan være sagt om Ryanairs service og ekstrakostnader, men når alt kommer til alt er det ofte pris og tilgjengelighet som bestemmer.

Ryanair med 11 nye billigruter

Med siste flytur friskt i minne, har jeg gjort meg noen erfaringer jeg tenkte jeg skulle dele med andre lesere som skal ut og fly med selskapet. Det finnes nemlig en rekke fallgruber som kan gjøre flyopplevelsen din mindre hyggelig enn forventet.

Maks 15 kg innsjekket bagasje - uansett

Ryanair er selskapet for deg som reiser lett, altså som har lite med deg i bagasjen. Maksvekt på innsjekket bagasje er 15 kg, og det burde strengt tatt gå greit, selv om du skal på en toukers strandferie. Du får belage deg på å vaske klær underveis.

Når jeg sier at maksvekten for innsjekket bagasje er 15 kg, så mener jeg 15 kg. Uansett hvor mange ekstra kolli du betaler for. Selv om du betaler ekstra for å sjekke inn to kolli, kan likevel ikke totalvekten overstige 15 kg. Les mer om Ryanairs regler for innsjekket bagasje her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer