Godsaker til skituren

Sjekk våre produkttips før vinterens store skiturer.

Publisert
Sist oppdatert

Filmbokser som blir til pepperbøsser, og liggeunderlag som med litt hjelp blir til en deilig stol. Dette og mer til har vi funnet i velassorterte sportsbutikker og andre forretninger. Se våre tips før du pakker vintersekken.

Sitt og ligg godt - se nedenforKjekke duppeditterLys og varmeSmarte tekstiler

Hvile - sitt og ligg godt

Solhellingen blir langt bedre med gode sitteredskaper. Med enkle håndgrep og et liggeunderlag, forvandles innholdet i en liten posen til et deilig, lunt sete med ryggstøtte. Riktignok er det bare plass til ett norsk akterspeil her, men hva gjør man ikke for sittekomforten? Flere produsenter lager denne typen transportabel stol som består av et stykke solid nylonstoff med lommer på hver side og remmer som holder ryggen i vinkel til setet.

Therm-a-rest easy chair599 kroner hos Skandinaviske/Friluftsbolaget

Ajungilak utendørsstol399 kroner hos XXL

For å få til dette setet trenger du altså et liggeunderlag. Liggeunderlag er også nødvendig for hardhauser som satser på snøhule og teltliv. Det finnes utallige typer, både enkle tynne, og de mer avanserte som blåser seg opp og virkelig isolerer kroppen mot den kalde snøen. De oppblåsbare tar mindre plass når du presser ut luften, og isolerer bedre enn de enklere typene. I en test utført av Forbrukerrapporten sommeren 2000, kom Therm-a-rest LE aller best ut når det gjaldt testfaktorene vekt, antisklisikkerhet og elastisitet. Alle sportsbutikker fører ulike typer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer