Godt og blandet på LiberoLøkka

Fra bokhandlerne går turen til kule mager på Liberoløkka, via et par frisørsalonger og reisebyråer før vi til slutt gir dere en liten smakebit på hva vi kanskje kan vente oss på bankfronten om et par år!

Publisert
Sist oppdatert

Ingen trender synes å slippe forbi Jan Vardøen, som kalles kongen av Gründerløkka i Oslo. Så var han også en av de første som hev seg på flerkonseptsbutikkbølgen med Los Lobos i Thorvald Meyersgate. Her selges stil og epoke, heller enn en type varer, så du får den rette rockabilly-looken, både klær og alt tilbehøret som hører med, fra vesker, smykker og duppeditter til tidsriktig musikk. Shoppingturen avsluttes selvfølgelig på den lille cocktailbaren Bar Boca, vegg i vegg. Også den, i sjarmerende 50-tallsaktig stil.

Hvor? Los Lobos og Bar Boca, Thorvald Meyersgate 30, Oslo. Tlf: 22382440

Litt lenger ned på Løkka, i Markveien, ligger den nye mor-og-barn klesbutikk-og-kaféen Den Kule Mage. Her kan mor shoppe til seg selv og poden, nyte en kaffekopp og litt lett mat, i ammevennlige omgivelser som ikke rynker på nesen av litt babygråt. Perfekt for LiberoLøkka, med andre ord.

Den Kule Mage, Markveien 55, Oslo. Tlf: 22 35 76 90

Frisørfusjoner

Forrige tirsdag skrev VG om frisørsalongen Concord i Mandal som har fått skjenkebevilling. De har nå lov til å servere kunder i frisørstolen ett glass vin - for å bidra til en avslappende helhetsopplevelse. Dette liker vi!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer