Gollum på flyet

De 200 journalister som overvar verdenspremieren på Atter en konge i ble møtt av Gollum og Frodo på flyplassen i Wellington, New Zealand.

Publisert
Sist oppdatert
Gollum møter deg på Wellington International Airport.

Foto: Nick Servian
Gollum møter deg på Wellington International Airport.

Foto: Nick Servian Vis mer
Ringenes herre-feberen herjer.

Foto: Nick Servian
Ringenes herre-feberen herjer.

Foto: Nick Servian Vis mer


Over flyplasshimlingen vinker Gollum, og i trasitthallen skuler de kjente fantasy-figurene mot de reisende. Wellington International Airport har markert verdenspremieren med å sette opp gigantiske figurer hentet fra den siste delen i trilogien Ringenes Herre.

Innspillingssted: New Zealand

I filmen Atter en konge er eventyret lagt til et mangfold av landskaper: snøkledte fjell, enger, ørkener, åkrer og og regnskog. Innspillingsstedene er lagt til Waikato-regionen og på Twisel, henholdsvis på New Zealand nord- og sydside.

- Om det fantes en Oscar for innspillingssteder skulle New Zealand ha vunnet den, sa en av de heldige journalistene etter premieren.

New Zealand har hatt mye filmfolk på besøk den siste tiden. The Last Samurai med Tom Cruise er spilt inn her, og Peter Jackson, regissør av Ringenes Herre jobber med en nyinnspilling av King Kong, også den henter miljøene på New Zealand.

DinSide Reise kommer tilbake med tips om hvor du kan se innspillingsstedene fra de tre filmene om Ringenes Herre.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer