Goodjet

Den svenske lavprisutfordreren tilbyr enkle, men velfungerende sider.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbyr: Du kan velge mellom norske, svenske, engelske og franske sider. Et meget enkelt rutekart illustrerer hvor Goodjet flyr, og du finner i tillegg rutetabeller og praktisk informasjon flyplassene – som avstander, transportmuligheter med mer. Her er også en egen side med lenker til diverse nyttig for reisende; som turistinformasjon, transport, overnatting, sport, nyheter med mer.

Nettbestilling: Du begynner nettbestillingen av flybilletter hos Goodjet direkte fra den norske hovedsiden. Du kan søke etter dato eller etter laveste pris. Når du søker etter laveste pris, definerer du kun tidligste avgangsdato – og så kan du begrense søket til en høyeste pris. Bestillingstjenesten er enkel og grei å bruke, og du behøver ikke registrere deg for å få bestille billett. Har du valgt norske sider, er bestillingstjenesten også på norsk.

Funksjonalitet: E-post adressen til Goodjet er strategisk plassert rett under bestillingsverktøyet på den norske hovedsiden. Telefonnummeret til servicesenteret står også på første side, men det ligger mer gjemt mellom masse annen tekst, og kan være noe vanskelig å få øye på. Denne kontaktinformasjonen er også tilgjengelig via navigeringen i toppen av siden, men dersom man hadde kalt det noe annet enn ”servicesenter”, hadde det sikkert blitt enklere å finne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer