Gotogate

Et reisebyrå uten kundetelefon setter seg i en dårlig posisjon.

Publisert
Sist oppdatert

Nettreisebyåret samarbeider med TV2 og Via-gruppen.

Da DinSide søkte etter reise til København og Rio de Janeiro, fikk vi opp finfine tilbud. København til cirka 800 kroner. Vi klikket optimistisk på velg-knappen, og kom til en side med krav om registrering. Finnes billetten, eller er det bare et lokketilbud? Vi satte i gang registreringen; Navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Etter denne registreringsrunden, kom vi likevel ikke frem til billetten. Databasen var utilgjengelig.

Kundeservice kan dessverre ikke svare på henvendelser i forbindelse med priser eller tilgjengelighet, ei heller svarer Gotogate på telefonhenvendelser. Får du ikke resultat på nett, så blir det ingen reise med Gotogate.

Tilbyr: Gotogate har både enkeltreiser med fly, hotell og/eller leiebil, tematilbud i genrene sport, by, eventyr, sol og bad og pakketurer.

Priser: København: 896 kronerRio de Janeiro: 8.328 kroner

Reservasjonsgebyr på 175 kroner tilkommer.

Krav til registrering: Du kan lete etter priser uten registrering, men kun medlemmer får tilgang til å søke etter laveste pris og til å bestille. For å bli medlem må du gjennom en lang registreringsprosess der minst 11 felt må fylles ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer