Gotogate

Et reisebyrå uten kundetelefon setter seg i en dårlig posisjon.

Publisert
Sist oppdatert
Foto: gotogate
Foto: gotogate Vis mer
Gotogate


Nettreisebyåret samarbeider med TV2 og Via-gruppen.

Da DinSide søkte etter reise til København og Rio de Janeiro, fikk vi opp finfine tilbud. København til cirka 800 kroner. Vi klikket optimistisk på velg-knappen, og kom til en side med krav om registrering. Finnes billetten, eller er det bare et lokketilbud? Vi satte i gang registreringen; Navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Etter denne registreringsrunden, kom vi likevel ikke frem til billetten. Databasen var utilgjengelig.

Kundeservice kan dessverre ikke svare på henvendelser i forbindelse med priser eller tilgjengelighet, ei heller svarer Gotogate på telefonhenvendelser. Får du ikke resultat på nett, så blir det ingen reise med Gotogate.

Tilbyr: Gotogate har både enkeltreiser med fly, hotell og/eller leiebil, tematilbud i genrene sport, by, eventyr, sol og bad og pakketurer.

Priser:
København: 896 kroner
Rio de Janeiro: 8.328 kroner

Reservasjonsgebyr på 175 kroner tilkommer.

Krav til registrering: Du kan lete etter priser uten registrering, men kun medlemmer får tilgang til å søke etter laveste pris og til å bestille. For å bli medlem må du gjennom en lang registreringsprosess der minst 11 felt må fylles ut.

Brukerstøtte: Du kan få assistanse per e-post i åpningstiden 8.30-16. Da DinSide sendte en henvendelse fikk vi svar etter 2 timer og 6 minutter.

Avbestilling: Avbestillingsregler avhenger av billettype og flyselskap. Vanligvis må de aller billigste billettene betales 3-7 dager etter bestilling, og kan etter dette ikke endres.

Billettutlevering: Billetten får du valgfritt med kurér/bud eller i posten, eller du kan hente den på flyplassen eller hos Gotogate. Du må betale med kredittkort, selskapet sender ikke faktura til enkeltkunder.

Nettadresse: Gotogate

  • Videre til neste nettreisebyrå i testen.

  • Tilbake til hovedartikkelen.
  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer