Gourmet til lavpris

Mellom 24. og 28. juni kan du spise 3-retters lunsj på et utvalg av 179 restauranter for $20.02 - eller rundt 160 norske kroner. Og luksusrestaurantene er med.

Le Perigord er en av restaurantene som serverer treretters lunsj til $20.02.
Foto: leperigord.com
Le Perigord er en av restaurantene som serverer treretters lunsj til $20.02.
Foto: leperigord.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiende året på rad arrangeres det Summer Restaurant Week - eller sommer-restaurantuke - i New York.

- Hvert år siden 1992, har antallet deltakende restauranter vokst, men prisen har bare gått opp med en penny. For mange newyorkere og et økende antall besøkende, er sommer-restaurantuken en del av den offisielle starten på sommeren, og en fin måte å starte den varme mat-sesongen på, på byens beste restauranter. Det sier administrerende direktør i New Yorks konferanse- og turistbyrå, Cristyne L. Nicholas, i en pressemelding.

Tre retter – en pris

Konseptet er dette: For en fastpris på $20.02 – eller 160 norske kroner – kan du spise 3-retters lunsj på et utvalg av 179 restauranter. Og bare så det er sagt: Dette er restauranter hvor prisene vanligvis ligger atskillig høyere. Ideen bak restaurantuken var nettopp å endre folks oppfatning av at New York var et kostbart sted å være – for ikke å si spise. Man ønsket å vise at det også var mulig å spise på gode restauranter for gode priser.

Av de 179 restaurantene med fastpris denne uken, vil 46 kjøre tilbudene fram til Labor Day (første mandag i september), og 56 vil endog kjøre tilbudene ut året! Så dersom du har tenkt deg til New York i løpet av sommeren, høsten eller kommende vinter, kan det lønne seg å sjekke ut listene over tilbudsrestaurantene før avreise – kanskje får du deg et gourmet-måltid for en slikk og ingenting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer