Gourmetmat på billigsalg

Noma er en av stjernerestaurantene som byr på gourmetmat til spotpris. Det er bare én hake: Du må være under 20 år!

RABATT KUN FOR DEG UNDER 20: Under Københavns matfestival byr Michelinrestauranten Noma i Strandgade 93 på lunsj til rabattert pris. Men kun for deg under 20. Legitimasjon må forevises. Foto: Wonderful Copenhagen
RABATT KUN FOR DEG UNDER 20: Under Københavns matfestival byr Michelinrestauranten Noma i Strandgade 93 på lunsj til rabattert pris. Men kun for deg under 20. Legitimasjon må forevises. Foto: Wonderful Copenhagen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Billigsalget på gourmetmaten skjer under matfestivalen Copenhagen Cooking. Det er flere av Københavns aller beste restauranter som da tilbyr vanligvis kostbare matopplevelser til rabattert pris.

Noma er en av restaurantene som åpner dørene for at flere skal få lov til å friste ganene med gourmetmat, som kanskje ellers ikke unner seg opplevelsen.

Noma har vunnet mange matpriser siden oppstarten, og er blant annet kåret til Københavns beste gourmetrestaurant av magasinet AOK.

Aldersgrense: 20 år

Noma setter imidlertid en begrensning på tilbudet om rabattert gourmatmat: Du må være under 20! Og her holder det ikke med å se ungdommelig ut, restauranten opplyser at samtlige gjester må kunne fremvise gyldig legitimasjon.

I fall du er under 20 og skal til København på den aktuelle datoen, må du kjøpe billett først. Det er ikke bare å møte opp. Billett kan kjøpes på nett, på matbillet.dk Prisen er 425 kroner for lunsj (danskene kaller det frokost) på Noma, og billettene legges ut for salg idag 8. august. Merk deg at det tidligere år har blitt raskt utsolgt, så her gjelder det å være rask.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer