GPS-golf under palmene

Hightech-golf er på vei inn. På Barbados-hotellet Sandy Lanes tre golfbaner bruker du GPS til å orientere deg, planlegge spillet og bestille drinker.

Publisert
Sist oppdatert

Vil du prøve det siste innen høyteknologisk golf? Da kan du for eksempel spille på banene The Country Club, The Old Nine eller snart ferdigbygde The Green Monkey på Barbados.

Da er en golfcart, en liten elektrisk bil som tar deg rundt på banen, inkludert i prisen. Og det er her du kan prøve nyvinningen. I golfcartene er det nemlig installert GPS-systemet som gir deg tilgang til flere morsomme funksjoner:

Du vet hvor du befinner deg på banen.Du kan se avstanden til greenen og hullet.Du får vite avstanden til bunkere og vann.Du får tips om den beste måten å spille på hullene.Du har mulighet til å bestille forfriskninger fra baren i det fasjonable klubbhuset.

Golfbanene står i stil med luksushotellet Sandy Lane. Standarden er svært høy, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Tre ulike

The Old Nine er den opprinnelige banen, som ble åpnet i 1961. Den har ni hull og utsikt over det karibiske hav.

Den nyere banen The Country Club har 18 hull. Fem har par tre, åtte har par fire og fem hull har par fem.

Den nye 18 hullsbanen The Green Monkey, som snart står ferdig, er designet av den kjente golfbanedesigneren Tom Fazio. Banen, lagt i og rundt et gammelt steinbrudd, har hatt kjente testspillere som Colin Montgomery og Patrick Harrison.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer