Gran Canaria i bare nettoen

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise vil hver uke fremover i vinter presentere et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber.

Ukens bilde:

Ukens bilde ble tatt på denne tiden av året i sanddynene på sørspissen av Gran Canaria. Mellom Maspalomas og Playa del Ingles, ligger den lille ørkenen som bygges opp av sand blåst ut på Kanariøyene av vind fra Sahara.

For de som ikke vet om det, kan en spasertur langs stranden her by på et lite sjokk. Jeg skulle selv traversere sanddynene da jeg havnet midt i den lille "nudist-campen" som befinner seg der. Jeg fikk vel kanskje det våre kolleger i Se og Hør ville kalt et lite nakensjokk.

Ikke at nakenhet er noe sjokkerende i seg selv. Det er greit for meg om du føler for å lufte pølseboden eller slenge ut wiener'n fordi du føler at fem kvadratcentimeter tøy stenger deg inne... Det var likevel den kjølige brisen som fikk meg til å undre, for vinterdager på Kanariøyene kan også være ganske kjølige selv om solen skinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer