Grand velvære på Karl Johan

Vi ligger rett ut, innpakket i varme håndklær og med lavendelduft kilende i nesen. Åtte etasjer nedenfor stresser Oslo.

Publisert
Sist oppdatert

Vi er på Olavesen Spa Grand Hotel, som åpnet 1. desember 2007. Det gamle, halvkjipe svømmebassenget i toppetasjen på det ærverdige hotellet er borte. Istedet har det kommet inn skifer på veggene, motstrømsbasseng med lysbehandling, speil i taket og fargedusjer, steambadstu, vanlig badstu, og sju behandlingsrom for spa. Den nye spa-avdelingen ligger åtte etasjer over Oslos gater.

>> BILDESPESIAL fra Grand Hotels spa

Vi har skiftet til spaets sorte badekåpe i størrelse onesize og blitt vist til avslappingsområdet ved bassengkanten. Her knipser vi med bare tær på en hvit skinndivan mens vi lytter til sildrende vann fra bassenget.

Takhøye bjerkestammer er festet på rekke og rad ved bassengkanten. Bakenfor bjerkestammene er veggene dekket med mørkegrå skifer, og taket er belagt med speilfliser. I motsetning til mange spa som satser på lyse farger, er det mørkt og dempet belysning på Grands toppspa.

- Når man har kommet så langt i livet, og kanskje har født et par barn, har vi gjerne fått litt cellulitter her eller litt ekstra der, så vi ønsker å dekke oss litt til. Derfor har vi laget det litt mørkt, slik at man skal få lov til å skjule seg litt, forteller Marianne Olavesen, grunnlegger og styreformann i Olavesen Spa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer