Gratis 11. september

I USA markerer både flyselskap og hotellnæringen 11. september året derpå.

Publisert
Sist oppdatert

Turistmyndighetene i Florida markerer årsdagen for terroren i New York og Washington med gratis overnattinger i Fort Lauderdale. Kommer du med fly til Fort Lauderdale og skal bo minst to netter på noen av 38 hoteller i området, kan du bo der gratis den 11. september. Det forteller det amerikanske nettstedet, MSNBC.

Fulle gratisfly

Dette kommer etter at flyselskapet Spirit Airlines, med base i den amerikanske feriebyen, tilbød gratis flyreiser 11. september. Flyselskapets tilbud kom etter at det ble tydelig hvor mange reisende som valgte bort 11. september som flydag, og alle selskapets gratisflyvninger ble fullbooket i løpet av den første dagen tilbudet var tilgjengelig.

Flykutt 11. september

Mens noen møter passasjerflukten med gratisbilletter, velger flere store selskaper å kutte avganger den 11. september. Både American og United, USAs to største selskaper, skjærer ned på avganger den 11. september på grunn av få bookinger. Selskapet Delta går enda lenger og kutter avganger hele den uken. SAS er blant flere europeiske selskaper som reduserer antall avganger til USA den 11. september. Vi ser også at mange av priskampanjene som lanseres for tiden, har avganger i uken rundt 11. september. Mer om det her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer