Ferie i Danmark

Gratis feriemoro i København

Spe på Danmarks-ferien med gratisopplevelser i København.

GRATIS I KØBENHAVN: I tillegg til at det i sommer er halv pris på en rekke museer og andre aktiviteter i Danmark, er det også mulig å gjøre København helt gratis - med gratisopplevelser. Som for eksempel utsiktstårnet på Christiansborg Slott. Foto: Kristin Sørdal
GRATIS I KØBENHAVN: I tillegg til at det i sommer er halv pris på en rekke museer og andre aktiviteter i Danmark, er det også mulig å gjøre København helt gratis - med gratisopplevelser. Som for eksempel utsiktstårnet på Christiansborg Slott. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Da danskene åpnet grensene sine for blant annet norske turister 15. juni, krevde de at man måtte overnatte i minst seks netter.

1. juli gikk danske myndigheter ut og fortalte at denne regelen fjernes for nordmenn:

Fra 4. juli kan personer med bopæl i Norge kunne reise fritt i Danmark, uten å måtte være der i minst seks netter.

Selv om dette åpner for muligheter for kortere reiser, gjør kronekursen at danmarksferien likevel vil koste deg en del: 1. juli måtte du betale 144 norske kroner for 100 danske kroner. Det blir heller ikke bedre av at Danmark er dyrest i EU, også på mat og drikke.

Men det er mulig å kutte feriebudsjettet ved å velge feriemoro som ikke koster noe.

Og husk: Den danske regjeringens «sommerpakke», med hensikt å sette fart i aktivitetene i sommerlandet, gjør at du kan få mange opplevelser til halv pris!

Her er tre gratisopplevelser i København:

Utsikten i Tårnet

Det kan ikke helt måle seg med utsikten fra Rockefeller eller Empire State i New York, men Tårnet på Christiansborg Slott er faktisk Københavns høyeste tårn - og du kan faktisk besøke det og ta inn utsikten fra toppen av slottet helt gratis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer