Høstferie:

Gratis hytteferie i høst

Slik får du topp ferie uten å betale for det.

Ro og fred i fjellet: Krokstua i Rana ligger vakker til ved elva. Foto: Magnus Beyer Brattli
Ro og fred i fjellet: Krokstua i Rana ligger vakker til ved elva. Foto: Magnus Beyer Brattli Vis mer
Publisert

Årets høstferie er like om hjørnet og når Norge nå er gjenåpnet og reiseråd er fjernet, ser mange at drømmen om en etterlengtet utenlandsferie er innen rekkevidde.Men, valutasituasjonen der du i skrivende stund må betale kr 8,60 for en amerikansk dollar, kr 11,75 for et britisk pund og 10,08 for en Euro, gjør at ferien kan bli en kostbar affære.

Helt gratis

Det finnes imidlertid mange gode alternativer, og ikke alle gode råd er dyre.Her kommer nemlig høstferietipset som kan gi de flotteste opplevelsene til den laveste prisen. Dra til fjells, på gratis hyttetur.Statskog og Fjellstyresambandene har nemlig en rekke hytter rundt om i landet som de låner ut helt gratis eller til en svært hyggelig pris.

La oss starte med de som er gratis.

- Vi har rundt 120 åpne buer plassert rundt om i noe av det fineste vi har av norsk natur. Disse kan man låne helt gratis, Eva Kristin Grøndal, utmarkskonsulent i Statskog Midt-Norge, til DinSide.

- Mange av buene har stor historisk verdi. Noen passer for dagstur, men de fleste buene ligger ganske langt fra vei, sier Grøndal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer