Gratis i København

Køben svinger seg på femteplass over verdens dyreste byer, men likevel tilbyr de gratis øl og fornøyelser.

Publisert
Sist oppdatert

Dyrehavsbakken

Gjenoppliv barnet i deg med et besøk i det som skal være verdens eldste fornøyelsespark: Bakken på Klampenborg. Parken har åpent fra april til september, og her er det gratis inngang for alle og enhver. Du må selvsagt betale dersom du ønsker å forlyste deg med noen av stedets kjørende attraksjoner, men for deg som nøyer deg med å se, er det gratis.

Adresse: Dyrehavevej 62, 2930 KlampenborgNett: Bakken

Ølhistorie

Beliggende i den gamle delen av Carlsberg-bryggeriet. Besøkssenteret åpnet dørene i 1999, og viser hvordan ølproduksjonen foregår. Her er det også muligheter for smaksprøver – også det gratis.

Adresse: Gamle Carlsberg Vej 11, Valby.

Havfruen

En av verdens mest fotograferte små kvinner må vel være den lille havfrue. Hun er en av Danmarks største turistattraksjoner og blir stadig plaget av halshuggende vandaler. Billedhuggeren Edvard Eriksen stod bak skapelsen av denne snertne lille fruen basert på H.C. Andersens eventyr "Den lille havfrue" og sin skjønne kone Eline. For å se skulpturen går du til Langelinie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer