Gratis i New York

New York er en heksegryte av fristende tilbud, men de aller fleste koster penger - mange penger.

Publisert
Sist oppdatert

Det er verken gratis å reise til, bo eller spise i det store eplet, men du trenger ikke hete Märtha eller Ari for å få et utbytte av New York. Det er absolutt gode muligheter for spennende gratisopplevelser for deg som vil spare lommeboka mest mulig.

Gratis omvisning

I kapitalismens høyborg kan du faktisk få omvisning med guide uten at det koster en eneste dollar. Big Apple Greeter heter opplegget der en non-profit organisasjon står bak. Frivillige New Yorkere tar på seg å vise besøkende rundt. Regn med å få tilgang til informasjon og "hemmeligheter" som ikke er enhver turist forunt. Husk å bestille på forhånd.

Ekstern lenke:

 • Big Apple Greeter
 • Se frihetsgudinnen uten å betale

  Ta Staten Island Ferry som er gratis, og nyt den glimrende utsikten til Frihetsgudinnen, Ellis Island og Manhattan. Du kommer imidlertid ikke på land ved Frihetsgudinnen eller Ellis Island med denne båten.

  Ekstern lenke:

 • Staten Island Ferry
 • Høye tingSelv etter at byen mistet sine signaturtårn 11. september, er det nok av høydemetre å beundre her. Fra bakkenivå er det dessuten gratis. Se Empire State Building, Trumph Tower, Chryslerbygningen, FN-bygningen og Flatiron. Få også med deg Kleopatras nål i Central Park, bak Metropolitan Museum of Art på 82nd Street og Fifth Av. Den gamle obelisken ble gitt som gave fra Egypt.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer