Gratis med barna

Reis gratis før barnet fyller to, eller til sterkt rabatterte priser før det fyller 16.

Publisert
Sist oppdatert

Barn under to år flyr gratis innen Norge, og reiser for en slikk og ingenting til hete Syden-destinasjoner. Men pass på aldersgrensene hos de forskjellige reiseoperatørene; det som er "barn" hos en turoperatør er ikke nødvendigvis barn hos en annen.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.

Billigst innenlands

På gratisfronten er det mest å hente på innenlandsreiser. Barn opp til to år reiser gratis med alle norske flyselskaper – selvsagt forutsatt at de sitter på en voksens fang under flyreisen. Dersom du fremdeles ønsker gratis frakt for barnet etter fylte to år, må du velge tog eller busstransport. Her reiser nemlig barna gratis til de fyller fire år.

Gratis på fly inntil to år: Klikk her for å se flyrabatteneGratis på buss og tog inntil fire år: Klikk her for kollektivrabattene

Utenlandsfly

Vi har også sjekket barnerabattene på utenlandsreiser med de norske flyselskapene, samt med de fire største charterselskapene. Alle flyselskapene gir nitti prosent rabatt til barn opp til to år, og barn fra to til 16 år får fra 33 til 50 prosent rabatt av voksenprisen. Her varierer imidlertid aldersgrensene og rabattene noe, så det kan lønne seg å sjekke med flere flyselskaper før du bestemmer deg for transportør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer