Gratis museer

Det er gode muligheter for en gratis kikk innom et av Københavns museer, spesielt på onsdager.

Publisert
Sist oppdatert

Onsdag er nemlig gratisdag på mange av museene som i ukens øvrige dager krever adgangspenger av sine besøkende. Men det er også en god del av museene som er gratis uken gjennom.

Alltid gratis

Carlsberg besøkssenter

Beliggende i den gamle delen av Carlsberg-bryggeriet. Besøkssenteret åpnet dørene i 1999, og viser hvordan ølproduksjonen foregår. Her er det også muligheter for smaksprøver – også det gratis.Adresse: Gamle Carlsberg Vej 11, Valby.

Carlsbergmuseet

Utstilling av bryggeriets historie, i form av modeller og plansjer, og dessuten utvalgte ølreklamer som har vært gjennom årene.Adresse: Valby Langgade 11, Valby.

Davids samling

Museum med utstillinger av europeisk og islamsk kunst og kunsthåndverk, hovedsakelig fra 1800-tallet. Åpent alle dager unntatt mandag.Adresse: Kronprinsessegade 30, København.

Georg Jensen-museet

Utstilling av Georg Jensens sølvtøy, produsert i tiden 1904 til 1940. Her er også utstilt noe smykker, skåler, gryter og bestikk. Åpent daglig unntatt søndag.Adresse: Amagertorv 6 (på Strøget), København.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer