Gratis musikk

Du trenger ikke betale femhundre- og tusenlapper for å gå på konsert. Her er noen gratis festivaler og musikkbegivenheter i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Gratishelg i Oslo

Det er gratislykke i sommeroslo neste helg. Musikkfest Oslo - Musikkens Dag har sin bakgrunn fra det franske arrangementet Fête de la Musique som avholdes hvert år 21. juni. Idéen om verdens mest omfattende internasjonale musikkfestival ble klekket ut av daværende kulturminister i Frankrike, Jack Lange, i 1982. Arrangementet kom til Norge etter et initiativ fra Oslo kommune i 1992. På den største scenen som er lagt til Rådhusplassen skal The Margareths, Audrey Horn, Runaway Rhodos, Wibutee, Washington og Superfamily spille. I tillegg blir det som vanlig musikk i alle genre på scener spredt over hele Oslo.

Sted og tid: Oslo, 4. juni.Nett: Festivalens nettside Les mer: Festivaler i Norge

Sverige

I Värmland, en times kjøring fra Karlstad, vil 140 artister spille i sommer.Festivalagiften er på 850 svenske kroner, men alle de over 50 år og de under 12 har gratis adgang til den to dager lange festen.

Sted og tid: Arvika, Sverige, 14. til 16. juli.Pris: Barn under 12 år og voksne over 50 har gratis adgang mot fremvisning av legitimasjon.Ekstern lenke: Festivalens nettsideLes mer: Festivaler i Norden

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.