Gratis oppdaterte reiseguider på nett

Etter tsunamikatastrofen i Asia, er det mange forandringer i forhold til hva reisende kan lese i guidebøkene. Lonely Planet oppdaterer nå på nett.

Publisert
Sist oppdatert

Tsunamien ødela mange reisemål i India, Indonesia, Maldivene, Sri Lanka og Thailand. Reisende som benytter reiseguider på papir får ikke med seg dette, men nå har Lonely Planet tatt konsekvensen av skalaen på katastrofen, og oppdaterer guidebokdetaljer på nett.

Følgende utgaver av reisehåndbøkene er oppdatert:

 • India, utgave 7
 • Indonesia, utgave 7
 • Maldivene, utgave 5
 • Sri Lanka, utgave 9: Jaffna & the North, The East, West Coast
 • Thailand's Islands & Beaches, utgave 4
 • Oppgraderingene finnes på Lonely Planets nettsider, i PDF-format. Du må ha Acrobat Reader for å laste dem ned. Forøvrig er de gratis, og du er ikke avhengig av å ha kjøpt bøkene for å få utbytte av informasjonen.

  Detaljer

  India-utgaven er spesielt oppdatert med informasjon fra Nikobarene og Andamanøyene. Research er gjort i midten av mars i år. Her får du informasjon om generelle forhold, transport, rammede severdigheter og aktuelle bosteder. Detaljer om enkeltøyer etter tsunamien.

  Indonesia-utgaven er oppdatert med hensyn på Aceh-regionen. Her er det informasjon om forholdene etter jordskjelv og tsunami, helseeffekter og lokale konflikter. Reisende rådes til å sjekke reiseråd for området før de legger ferden hit. Oppdatert informasjon på transport, severdigheter, bosteder og restauranter for flere deler av det rammede området.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer